Nieuws

Publicatie in KSSTA journal

22 november 2020

Recent werd het artikel: Meniscal allograft transplantation in The Netherlands door oa van der Wal en van Arkel gepubliceerd. Het is hier te vinden

NVA Masterclass

Op 20 november werd de NVA Masterclass gehouden. Bijzonder was dat de Masterclass online was te volgen, Eerst werd er een presentatie over de stand van zaken over de behandeling van meniscusletsels gegeven waarna een ronde tafel discussie volgde en online vragen konden worden gesteld.

Artroscopieën van de knie

1 mei 2020

Ik kreeg de vraag of het zinvol is om trombose en antibiotica profylaxe te geven bij artroscopieën van de knie. In de richtlijn artroscopie van de knie 2019 zijn deze vragen niet meegenomen terwijl ze wel in de richtlijn knie artroscopie 2010 stonden. Behalve de publicatie van de pod(k)ast studie  was er geen nieuwe literatuur over deze […]

SSL Certificaat

2 april 2020

Sinds vandaag heeft de website een SSL-certificaat waardoor deze beveiligd is. Goed nieuws dus en makkelijker te gebruiken.

Verdediging proefschrift

13 maart 2020

Het proefschrift “Changing our treatment of degeneratieve meniscal tears op deze datum verdedigd worden door Victor van de Graaf echter door de Corona crisis kon dit helaas niet doorgaan. Een aantal artikelen uit dit proefschrift zijn al verwerkt in de teskten van deze site.  Later dit jaar zal de formele verdediging plaats gaan vinden.

    1 2