Nieuws

Publicatie in Acta Orthopedica

9 februari 2021

November 2020 was een drukke publicatie maand. Er werden 2 artikelen gepubliceerd over de behandeling van knie problemen. Het 1ste artikel gaat over de behandeling van meniscusletsels en het 2de artikel over de behandeling van andere, niet meniscusletsels in de knie.

Publicatie in KSSTA journal

22 november 2020

Recent werd het artikel: Meniscal allograft transplantation in The Netherlands door oa van der Wal en van Arkel gepubliceerd. Het is hier te vinden

NVA Masterclass

Op 20 november werd de NVA Masterclass gehouden. Bijzonder was dat de Masterclass online was te volgen, Eerst werd er een presentatie over de stand van zaken over de behandeling van meniscusletsels gegeven waarna een ronde tafel discussie volgde en online vragen konden worden gesteld.

Artroscopieën van de knie

1 mei 2020

Ik kreeg de vraag of het zinvol is om trombose en antibiotica profylaxe te geven bij artroscopieën van de knie. In de richtlijn artroscopie van de knie 2019 zijn deze vragen niet meegenomen terwijl ze wel in de richtlijn knie artroscopie 2010 stonden. Behalve de publicatie van de pod(k)ast studie  was er geen nieuwe literatuur over deze […]

SSL Certificaat

2 april 2020

Sinds vandaag heeft de website een SSL-certificaat waardoor deze beveiligd is. Goed nieuws dus en makkelijker te gebruiken.